Geri Ödeme ve İade Politikası

İADE VE DEĞİŞİM POLİTİKASI

Misey Boutique olarak, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Satın aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda iade veya değişim yapabilirsiniz. Aşağıda bu süreçle ilgili detaylar yer almaktadır.

1. İade Koşulları

1.1. İade etmek istediğiniz ürün, teslim alındıktan sonra 14 gün içinde iade edilebilir.

1.2. İade edilecek ürünün kullanılmamış, yıkanmamış, hasar görmemiş ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir. Orijinal etiketler ve faturanın da ürünle birlikte gönderilmesi zorunludur.

1.3. Kişiye özel olarak üretilen veya isteğe bağlı olarak değiştirilen ürünler (örn. isim yazılı ürünler) iade edilemez.

1.4. Hijyen koşulları nedeniyle iç giyim, mayo, kozmetik gibi ürünlerin iadesi kabul edilmez.

2. Değişim Koşulları

2.1. Değişim yapmak istediğiniz ürün, teslim alındıktan sonra 14 gün içinde değişim için gönderilebilir.

2.2. Değişim talebinde bulunulan ürünün kullanılmamış, yıkanmamış, hasar görmemiş ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir. Orijinal etiketler ve faturanın da ürünle birlikte gönderilmesi zorunludur.

2.3. Değişimlerde, stok durumu göz önünde bulundurularak aynı ürünün farklı bir beden veya renk seçeneğiyle değişimi yapılabilir.

3. İade ve Değişim Süreci

3.1. İade veya değişim talebinizi başlatmak için [E-posta Adresi] adresine e-posta göndererek bizimle iletişime geçiniz. E-posta içerisinde sipariş numaranızı, iade/değişim yapmak istediğiniz ürünlerin adını ve sebebini belirtiniz.

3.2. İade/değişim talebiniz onaylandıktan sonra, ürünü tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. Kargo ücreti müşteriye aittir, ancak kusurlu ürünlerde kargo ücreti Misey Boutique tarafından karşılanır.

3.3. Ürün tarafımıza ulaştıktan sonra iade/değişim süreci başlatılır. İade edilen ürünün koşullara uygunluğu kontrol edildikten sonra, iade onaylanır ve ödemeniz 7 iş günü içinde hesabınıza geri yatırılır. Değişim talebinde ise, yeni ürün kargoya verilir ve kargo bilgileri sizinle paylaşılır.

4. İade ve Değişim Yapılamayan Durumlar

4.1. Kullanılmış, yıkanmış, hasar görmüş veya orijinal ambalajından çıkarılmış ürünler iade veya değişim kabul edilmez.

4.2. Belirtilen 14 günlük süreyi aşan talepler işleme alınmaz.

4.3. Yukarıda belirtilen özel durumlar haricinde iade/değişim yapılmaz.

5. Kusurlu veya Yanlış Ürünler

5.1. Teslim aldığınız üründe herhangi bir kusur ya da sipariş ettiğiniz üründen farklı bir ürün gönderimi olduysa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin. Kusurlu veya yanlış gönderilen ürünlerde tüm iade/değişim kargo ücretleri Misey Boutique tarafından karşılanacaktır.

6. İletişim

Her türlü soru, görüş ve öneriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Misey Boutique olarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için buradayız.

E-posta: info@miseyboutique.com
Telefon: (+90) 554 122 71 86